Vores Hund

Freja,´s Historie.

 

Vi som familie havde talt om i nogen tid at skulle have hund. Vi var klart ening om at det skulle være en lille hund, så jagten gik igang.

I gennem flere dage søgte vi på Den Blå Avis, til at starte med kiggede vi efter hvalpe, men rent tilfældigt faldt jeg over annoncen, med Freja, Freja var 1 år, og den forrige ejer så sig nødsat til at gå af med hende af personlige årsager, hvilket vi ikke skræmte os.

 

Vi havde sommerferie, så timingen kunne ikke være bedre, 3 uger hjemme med hund der skulle have nyt hjem, vi tog ud for at se hende, vi blev noget overrasket for hun så noget større ud på billedet end hun gjorde da vi kom frem.

Men sød og kær var hun, desværre var hun vildt bange for os, og vi tvivlede på om det skulle være hende, men smuk,.

 

Vi aftale med den tidlige ejer at vi ville tage hende med hjem på prøve i 24 timer for at se om hun ville tilpasse sig og hilse på os, så hjem gik turen med en hund der pev og pev, og den køre tur der tager 20 min føltes som en evighed.

 

Da vi kom hjem og hun blev lukket i vores have farede hun rundt som en sindsyg, med hale højt i sky, som om hun var kommet i himmelen, den have hun kom fra var ca. 40 m2 flise belagt, vores er ca 300 m2 med græs, der gik ikke længe måske 10 min så legede hun med børnen, men os voksne ville hun bare ikke hun var af en eller anden årsag bange for os.

 

Så da hun blev fortrolig med børnene, valgte jeg at ligge mig stille og roligt på gæsset, hvilket betød at jeg så småt kunne klappe hende, men min mand må bare ikke komme i nærheden af hende, der gik næsten 24 timer før han måtte røre hende. Da det lykkedes os alle at få kontakt til hende inden for de 24 timer valgte vi at beholde hende.

 

Det viser sig at hun genralt var bange for voksne, men børn elsker hun, så det skulle der arbejdes med. Det har kostet mange godbider og magen tålmodighed, men faktisk er det blevet meget bedre, nu går der ikke mere end 5-10 min fra nye voksne kommer ind ad døren til de må klappe hende.

 

Freja er bare en super forkælet skøde hund, som har det som blommen i et æg, hun elsker at ligge hos sin mor og elsker i det hele taget at blive klappet.

Freja

 

Freja

 

Freja.

 

 

» Galleri

Freja

 

Freja

 

Freja

 

 

» Galleri